'Groene Piet' zamelt speelgoed in

Gevraagd
Tweedehands
Helpen

'Groene Piet' is op zoek naar speelgoed!

Groene Piet zamelt tot en met 14 december overgebleven speelgoed in. Heb jij een extra cadeautje over van Sinterklaas, heeft Piet per ongeluk een dubbel cadeau gegeven of heb je nog ander ongebruikt speelgoed? Groene Piet maakt hier graag andere kinderen blij mee! Hij zamelt dit jaar speelgoed in voor de kinderen van Oekraïense vluchtelingen.

Groene piet.. wie is dat?

Groene Piet wil graag dat er zo min mogelijk speelgoed in de prullenbak wordt gegooid. Goed speelgoed, daar kan een ander kind nog wel mee spelen! Daarom blijft Groene Piet ook na pakjesavond nog even in Nederland. Met al het speelgoed dat er over is kunnen namelijk nog veel kinderen blij gemaakt worden.

Wil jij mee doen?

In het atrium van de Sterrentuin (Van Diepeningenlaan 110) staat, naast het MEC en tegenover de bibliotheek, een grote groene cadeaukist. Hierin kan je een stuk speelgoed achterlaten. Op 15 december worden alle ingezamelde cadeaus uit deze kist uitgedeeld aan de kinderen van Oekraïense vluchtelingen.

Groene Piet krijgt het liefst speelgoed..

  • .. voor kinderen in basisschoolleeftijd.
  • .. dat over is van de feestdagen. Bijvoorbeeld iets dat je dubbel hebt gekregen. Oeps, foutje van de Sint! Een nieuw gekocht cadeautje mag uiteraard ook.
  • .. dat het nog goed doet. (niet kapot dus!)
  • .. dat schoon is.
  • .. dat nog in de originele verpakking zit. (indien nog aanwezig)

Activiteitenmiddag woensdag 7 december

Rondom de inzamelactie organiseert Groene Piet ook een leuke middagactiviteit in het MEC. Kijk hiervoor op onze website.

Wie

Kinderen

Contact

Neem contact op met Mec:

Mec Leiderdorp
Contactpersoon
-10