Voel je goed avond

onderneming
Theater
Educatie
Gezondheid
Entertainment

De Voel je goed avond

Echt een keer iets anders.

Een avond uit waarbij leren, vitaliteit en gezelligheid centraal staan tijdens de 3 onderwerpen - Think Good (Brein), Eat Good (Vitaliteit) en Feel Good (FLOW) -, op 1 avond met 1 thema. Voel je goed.

Interactief, praktisch toepasbaar (zowel thuis als op het werk) en voor iedereen leuk.

Op een laagdrempelige, down to earth en humorvolle wijze, krijg je tijdens deze bijzondere avond bewezen tools aangereikt die direct toepasbaar zijn.

Meer info

https://voeljegoedavond.nl/

Maak kennis met de Voel je goed avond in 1 minuut!

https://youtu.be/_pVnu75qJLc

Think Good (Brein)

Tijdens het eerste deel van de Voel goed avond leert John je hoe je met spanning en stress kunt omgaan. Bijvoorbeeld wanneer je een presentatie moet geven voor een grote groep mensen. Tenslotte wordt spreken in het openbaar wereldwijd het vaakst genoemd als allergrootste angst. Daarnaast krijg je een ogenschijnlijk simpele, maar super handige tool in handen om je emoties de baas te worden. En dat op een wel heel bijzondere manier.

Eat Good (Vitaliteit)

Lekker in je vel zitten. Zowel thuis als op het werk. Na de pauze geeft Willemiek je op interactieve en verrassende wijze heel veel Tips & Tricks op het gebied van voeding en mindset. Ze ontkracht de meest voorkomende voedingsmythes en legt uit dat het aanpassen van je levensstijl heel veel beter werkt, dan welk dieet dan ook. Na deze avond kijk jij nooit meer hetzelfde naar etiketten op voedingsmiddelen!

Feel Good (FLOW)

FLOW, de meest optimale staat van ervaring. Sporters kennen het, muzikanten kennen het en jij ook. Want, soms heb je van die momenten dat alles vanzelf lijkt te gaan. De tijd staat voor je gevoel stil en het werk vliegt uit je vingers. Sterker, in FLOW blijk je wel tot 5x effectiever te zijn! Werk je Full Time, dan hoef je alleen nog maar op maandag naar je werk ;-). Het derde en laatste deel van de avond nemen John en Willemiek samen voor hun rekening. Snel, afwisselend en interactief. Aan de hand van heel veel voorbeelden laten zij je ervaren hoe je in deze FLOW staat komt.

Een bijzondere avond uit waar je ook nog iets van meeneemt. Echt een keer iets anders! Leren, vitaliteit en gezelligheid.

Een unieke avond uit

Entree € 20,- per persoon. Parkeren is gratis en koffie, thee en healthy snacks & drinks zijn inclusief!

Inschrijven & Programma

https://voeljegoedavond.nl/Inschrijven/

Eerstvolgende data

Nog niet bekend

Locatie

Theater Toverlei Leiderdorp (De Sterrentuin)

#brein #vitaliteit #flow #gezondheid #persoonlijkeontwikkeling #mindset

Wie

Volwassenen

Waar

Van Diepeningenlaan 110A
Leiderdorp