BeeYouYoga

onderneming
Yoga
Beweging
Ontspanning
Sport
Yoga samen met je kind; een uur lang alle aandacht voor elkaar.

Workshop Ouder - Kind yoga bij FlowYogaLeiderdorp

Yoga samen met je kind, alle aandacht voor elkaar; jij voor je kind, je kind voor jou. Samen bewegen, ontdekken en ontspannen.

Yoga samen met je kind verdiept de band tussen jou en je kind.  De verschillende oefeningen, zowel actief als rustig, maken dat de kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontplooien. Yoga is niet prestatiegericht en er wordt nooit haast bij gemaakt.

Spelenderwijs worden nieuwe lichaamshoudingen uitgeprobeerd, worden er ruik-, proef-, voel- en ademoefeningen gedaan, masseer je elkaar en wordt er ontspannen afgesloten. 

Je hoeft geen yoga ervaring te hebben. Iedereen kan meedoen. Leuk om als (bonus) moeder of vader, opa of oma, tante, oom of oppas te komen ervaren.

De workshop wordt gegeven door Caroline Verburg van BeeYouYoga. Zij is kinderyogadocent en kinderverpleegkundige. Met veel enthousiasme geeft ze lessen waarbij ouder en kind op een plezierige wijze kunnen verbinden.

Voor data van de workshops kijk naar de agenda van mijnleiderdorp.nl, op Instagram bij yoga_beeyou of kijk op de website van FlowYogaLeiderdorp (flowyogaleiderdorp.nl). Heb je vragen of wil je je aanmelden mail naar: contact@flowyogaleiderdorp.nl 

Wie

Kinderen
Volwassenen

Contact

BeeYouYoga
Contactpersoon

Neem contact op met BeeYouYoga:

13