Gemengd Koor Appassionato

non-profit organisatie
Zingen
Hobby
Clubs

Wekelijks wordt er op dinsdagavond van 20.00 tot 2200 uur in basisschool ’t Bolwerk geoefend aan een heel gevarieerd repertoire. Van licht - klassiek, naar hedendaags, wereldmuziek, maar ook film- en musicalliederen zijn in het repertoire aanwezig.

Dit alles staat onder leiding van Sanneke Hendrich, een jonge dirigente die sinds 2019 bij het koor is gekomen. Om de week komt een vaste pianist het koor begeleiden. Het koor streeft ernaar om drie- of vierstemmig te zingen.

Met onze, de door de dirigent verzorgde, muzikale/digitale ondersteuning kan men thuis de meeste liederen al grotendeels eigen maken.

Wil je meer informatie, deze is wellicht te vinden op onze website www.appassionato.nl of wil je komen kijken/luisteren stuur dan een berichtje naar info@appassionato.nl

NB

De geplande open koorrepetities waren onlangs door enthousiaste belangstellenden bezocht. De media en activiteiten met o.a. flyers ophangen heeft zijn doel niet gemist. Na de zomervakantie, vanaf 6 september 2022, gaan de repetities vervolgd worden.

Wie

Volwassenen

Contact

Anneke van Schie
Contactpersoon

Neem contact op met Anneke:

-2