VanDrielSports

non-profit organisatie
Beweging

Hardlopen.

Recreatief, prestatief hardlopen, plezier, sociaal en onderling betrokken is een belangrijk kenmerk. Trainen naar een evenement ondersteund met een 4 weken schema behoort tot de mogelijkheden. Vooraf bepalen we samen je trainingsbelasting en haalbare doelen.

De uitvalsbasis van de loopgroep VanDrielRunners is het clubhuis van de schaats en skeelervereniging Boomgaardlaan 18. De trainingen starten op de dinsdag en donderdagavond om 19:30. Als de 400 meter skeelerbaan vrij is biedt de baan ongekende trainings mogelijkheden. Is de baan bezet dan wordt in de omgeving getraind. (Heerlijk Recht, Munnikkenpolder, Essenpark) om maar wat te noemen. Parcourtjes heb ik vooraf uitgemeten. Een training bestaat steevast uit een warming-up, loopscholing, kern-training en cooling-down. Stabiliteit en krachtoefeningen neem ik met regelmaat op in de training, Afwisselend wordt er op zaterdagen getraind al dan niet in de duinen. Train rustig een paar keer mee om sfeer te proeven!

Nordic Waking.

Nordic Walking is overgewaaid uit Zweden vanuit het langlaufen. Ik ben bevoegd om les te geven. Lopen met stokken wordt Nordic Walking ook wel oneerbiedig genoemd. Maar als je loopt met poles is je tempo hoger, e gebruikt meer (schouder) spieren en je verbrand meer calorieën. Ik geef je graag een kennismaking les.

Vanuit de lessen heb ik een groep overgehouden. We wandelen wekelijks op de woensdagochtend in en rond Leiderdorp. Startplaats divers, soms carpoolen en de koffiestop is een must.

Ik was als loop- en conditietrainer 10 jaar verbonden aan Alecto, gaf o.a. de voetballers van VS97 conditietraining. Ik sta altijd open voor een clinic of een opbouw tijdens de zomerstop.

Vitality:

Samen met Bea Roest geven we training aan een Vitality-groep op de dinsdag en vrijdagochtend, aanvang 9:00 uur. Uitvalsbasis is het clubhuis van de scheidsrechtersvereniging COVS aan de Boomgaardlaan. Voor slechts 1 euro per week, krijg je een leuke conditietraining. Doelgroep: senioren. Heb je nooit gesport, geen punt, we houden rekening met je belastbaarheid.

Sportmasseur.

En heb je last van stijven spieren, ik ben erkend sportmasseur MSP.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Henk:

Henk van Driel
Contactpersoon
9