Sempre Avanti muziekgezelschap

non-profit organisatie
Musiceren
Zingen
Entertainment

Sempre Avanti is een muziekgezelschap bestaande uit een koor en een orkest. Officieel zijn wij gevestigd in Leiden, maar sinds 2019 is Leiderdorp onze thuisbasis.

In het koor hebben wij sopranen en alten, alleen damesstemmen dus. Het orkest dat het koor ondersteunt bestaat uit een ritmesectie (drums, akoestische/elektrische gitaar, basgitaar en keyboard) aangevuld met blazers (saxofoon en fluit). Vier swingende mandolines zorgen voor de zeer eigen, specifieke Sempre Avanti-sound.

Op dit moment heeft Sempre Avanti plaats voor een saxofonist(e).

Het repertoire bestaat uit songs van de jaren '50 tot heden, van Elvis Presley tot Caro Emerald.

Het geheel staat onder leiding van onze enthousiaste muzikaal leider. Naast het dirigeren is hij ook verantwoordelijk voor onze arrangementen.

Jaarlijks verzorgen wij zo’n acht optredens in voornamelijk (woon)zorgcentra in de Leidse regio. Zodra dat na de corona maatregelen weer mogelijk was hebben wij onze repetities hervat. Ook zijn de eerste optredens alweer geboekt.

Onze repetities zijn iedere donderdagavond van 20.00 - 22.15 uur in de aula van de Willem de Zwijgerschool in Leiderdorp. Kom daar rustig eens vrijblijvend kijken, want nieuwe leden zijn altijd van harte welkom, zowel voor het koor als voor het orkest. Vooral de vacature voor een saxofonist(e) willen wij graag zo snel mogelijk invullen.

Wie

Senioren

Waar

Bernhardstraat 1
Leiderdorp

Meer informatie

Contact

Jan Pison
Contactpersoon

Neem contact op met Jan:

-7