Bibliotheek Leiderdorp verhuist

07-01-2021

Sociaal

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Bibliotheek Leiderdorp verhuist terug naar De Sterrentuin 

Nu de verbouwing in De Sterrentuin klaar is, verhuist BplusC Bibliotheek Leiderdorp terug naar de Van Diepeningenlaan. Op 20 januari openen we de deuren voor bezoekers. De tijdelijke locatie aan de Simon Smitweg is gesloten. 

Tijdens de verhuisperiode (1 januari t/m 19 januari) mogen bibliotheekleden geleende boeken langer houden en ontstaan er geen boetes. Ook mogen bibliotheekleden tijdens deze periode gebruik maken van de boekenafhaalservice.   

De nieuwe locatie is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur. Op de volgende tijdstippen zijn bibliotheekmedewerkers aanwezig om vragen te beantwoorden:   

  • maandag, dinsdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur  
  • woensdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur  
  • Tijdens de overige uren is er zelfservice. 

De Sterrentuin is het afgelopen jaar ingrijpend verbouwd. De gemeente beoogt dat de Sterrentuin transformeert van een sociaal cultureel centrum naar een centrum voor ondersteuning, welzijn en kennis, cultuur en educatie, waarin de huurders van het pand nauw(er) samenwerken. Een aantal organisaties, zoals Incluzio, het MEC en het Centrum voor Jeugd en Gezin met het Jeugd- en Gezinsteam, zijn inmiddels al verhuisd en de komende periode volgen het filmhuis, Theater Toverlei, de Volksuniversiteit en BplusC Bibliotheek Leiderdorp. 

Op www.BplusC.nl/in-leiderdorp is actuele informatie over de verhuizing te vinden.  

 

Contact

BplusC
Contactpersoon

Neem contact op met BplusC:

-9