Boek Komt een man bij de dokter

Sociaal
30 oktober 2023

Het was een drukte van belang tijdens de boekpresentatie op 14 oktober, toen de titel het boek 'Komt een man bij de dokter" van Saskia Zandvliet werd onthuld, geweldig! Lang voordat haar man Ben Rutten ziek werd, las zij het boek "Komt een vrouw bij de dokter". Ze vond het een onsmakelijk boek (de man van een ongeneeslijke kankerpatiënt gaat vreemd o.a.) en zij had in de jaren erna verwacht dat er wel een tegenversie zou verschijnen. Vijf jaar nadat Ben overleed, besloot Saskia het zelf te schrijven. Namens veel mensen die liefdevol voor hun zieke man of vrouw zorgen, soms jarenlang.

De opbrengst van het boek komt ten goede aan de stichting ALS. Wil je meewerken om een groot bedrag te kunnen schenken, dan is elke gift, hoe klein ook, welkom. Een boek bestellen kan nog, al slinkt de voorraad snel. Het boek kost € 19,50 en je kunt het kopen door het bedrag over te maken naar

NL79 INGB 0003 225 109 ten name van A.C. Rutten-Zandvliet, met vermelding van je adres en het aantal boeken dat je wilt.

Saskia zal het boek (de boeken) dan zo snel mogelijk in je brievenbus doen.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren