Doortrapdag voor senioren!

Gezondheid
5 september 2023

Ook lekker blijven fietsen? Kom naar de Doortrapdag voor senioren!

'n middag vol gezelligheid, activiteiten en informatie + gratis fietsaccessoire

Houdt u ook zo van fietsen? Of zou u willen blijven fietsen, maar bent u wat onzeker geworden? Kom dan naar één van de Doortrapdagen bij u in de buurt. De samenwerkende gemeenten organiseren deze events voor senioren die prettig én met zelfvertrouwen willen blijven fietsen. Op 27 september is er een Doortrapdag in het Huis van de Buurt Stevenshof in Leiden, op woensdag 4 oktober is clubhuis ‘de Derde Helft’ van RCL in Leiderdorp gastheer van de Doortrapdag. Deze events zijn gratis toegankelijk, met een vrije inloop en duren van 13.00 uur tot 16.30 uur.

U kunt in ontspannen sfeer uw fietsvaardigheid testen op het fietsparcours, tips krijgen van beweegspecialisten en checken hoe goed u op de hoogte bent van de verkeersregels tijdens de verkeersquiz. Ook kunt u zich laten informeren over fijne fietsroutes, veilig fietsen op een e-bike en verschillende fietsactiviteiten voor senioren. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een kop koffie of thee aangeboden van de organisatie. Ook is er voor elke bezoeker een gratis fietsaccessoire beschikbaar.

Bekenden ontmoeten

De Doortrapdagen worden mogelijk gemaakt door de inzet van vele lokale organisaties, van KBO-afdelingen tot vrijwilligers van Fietsmaatjes en buurtsportcoaches van Incluzio. De kans is dus groot dat u bekenden tegenkomt!

Volg de Facebookpagina

Het programma van de Doortrapdagen wordt in de komende weken nog verder uitgebreid. Tip: via de Facebookpagina https://www.facebook.com/Doortrappenregioleiden kunt u gemakkelijk op de hoogte blijven over de Doortrapdag, andere Doortrappen-activiteiten en handige fietsnieuwtjes.

Wie

Senioren