Uniek Sporten

Sport
30 mei 2023

Uniek Sporten is een landelijk platform dat zich inzet voor inclusieve sportmogelijkheden voor mensen met een beperking.

Door lid te worden van Uniek Sporten zetten we een grote stap in het creëren van een meer inclusieve en toegankelijke sportgemeenschap in Leiderdorp.

Ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is in het verkennen van inclusieve sportactiviteiten? Zoek niet verder! Uniek Sporten biedt een uitgebreide database met inclusieve sportclubs, evenementen en hulpmiddelen, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om de perfecte activiteit te vinden op basis van interesses en mogelijkheden.

Wil je meer weten over onze samenwerking met Uniek Sporten en de inclusieve sportinitiatieven die beschikbaar zijn in Leiderdorp?

Neem gerust contact op met een van onze toegewijde Vitaliteitscoaches: Joyce Thissen via jthissen@incluzio.nl of Giulietta Zanda via gzanda@incluzio.nl. Ze staan klaar om je te helpen!

Laten we inclusiviteit omarmen en iedereen in onze gemeenschap de mogelijkheid geven om samen te genieten van de voordelen van sport en lichamelijke activiteiten!

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Incluzio Leiderdorp
10