Clubhuis de Derde Helft gaat door!

Sociaal
26 juli 2022

Clubhuis de Derde Helft gaat ook in de zomer door met haar activiteiten

LEIDERDORP - Clubhuis de Derde Helft doet dit jaar niet aan een zomerstop. Ook in de zomervakantie kunnen 55+'ers meedoen aan bijvoorbeeld walking hockey, walking football of het balkonbewegen.

Naast ouderen in beweging krijgen heeft Clubhuis de Derde Helft ook een sociaal aspect. Door mee te doen aan de activiteiten komen de deelnemers in contact met elkaar en leren zo nieuwe mensen kennen. Om die reden en om de deelnemers wat vastigheid te bieden, is besloten om ook in de zomer door te gaan.

Ook het balkonbewegen gaat in de zomervakantie door. Balkonbewegen werd tijdens de coronapandemie in het leven geroepen om ouderen toch in beweging te houden terwijl zij op hun balkon staan. Nu komen de deelnemers van hun balkon af en gebeurd het balkonbewegen op de straat.

Het balkonbewegen vindt iedere woensdag plaats op vier locaties, maar dankzij een gift is er ruimte om een extra locatie toe te voegen. Deze gift van €1.170,- kwam uit het fonds dat is ontstaan nadat in 2019 de Leiderdorpse Stichting Pluspunt is opgeheven. Clubhuis de Derde Helft is nu op zoek naar een nieuwe locatie met instructeur. Deze kunnen worden opgegeven via clubhuisdederdehelft@gmail.com.

Wie

Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Clubhuis de Derde Helft
Contactpersoon

Neem contact op met Clubhuis:

-11