Leesclub voor blinden en slechtzienden.

Sociaal
26 juli 2022

LEIDEN - Leesclub Literatuur voor blinden en slechtzienden in Leiden heeft ruimte voor nieuwe leden. De groep komt op maandagmiddag om 14:00 uur bij elkaar in Bibliotheek BplusC, Nieuwstraat 4 in Leiden.

In het komend seizoen lezen de literatuurliefhebbers de volgende boeken: Leven in verbeelding. Hella Haasse 1918 -2011 van Aleid Truijens, Het einde van de eenzaamheid van Benedict Wells, De pelikaan van Martin Michael Driessen, Aleksandra van Lisa Weeda, Wij zijn licht van Gerda Blees, Portret van een man van Jens Christian Grøndahl, Viktor van Judith Fanto. De besprekingen gaan aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek meerwaarde geven.

De boeken zijn gekozen uit door deskundigen opgestelde boekenlijsten van de landelijke leesclub-organisatie Senia. Zie www.senia.nl voor meer informatie. Is je belangstelling gewekt en wil je meer weten? Daarvoor kun je terecht bij de contactpersoon, Maria Boelhouwer, via e-mail maria.boelhouwer@senia.nl of telefonisch 071 3412 941.

Lidmaatschap van Passend Lezen is gewenst.

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Maria Boelhouwer
Contactpersoon

Neem contact op met Maria:

-16