Sanne Rotmans gaat naar ADO Den Haag

Sport
Sport
22 juni 2022

Na 7 jaar bij Meerburg te hebben gevoetbald, stapt Sanne Rotmans na dit seizoen over van Meerburg JO14-1 naar ADO Den Haag. Ze gaat bij ADO in de MO16 spelen en wil zich daar ontwikkelen tot een hele goede links- of rechtsback.

Sanne is bij Meerburg begonnen in de F8. In haar eerste seizoenen kreeg ze training van Emiel van den Hoed en haar vader. Emiel had al snel gezien dat Sanne een goede voetbalster is en hij stimuleerde haar om in een hoger team te gaan voetballen. De afgelopen drie seizoenen heeft Sanne bij de jongens in selectieteams gespeeld en nu dus in JO14-1. Ze heeft in deze periode veel geleerd van haar trainers Paul Nibbelink en Robin Vroon. Het belangrijkste is dat je altijd met lef moet spelen en dat fouten maken niet erg is maar dat je er wel van moet leren. De eerste seizoenen bij Meerburg waren al leuk, maar de selectie was echt gaaf. Het is superleuk om in een team te spelen met allemaal goede voetballers. Het was extra leuk omdat naast alle jongens ook Fenja van Dam in het team zat.

Vorig seizoen heeft Sanne zich aangemeld voor de Clinics bij ADO Den Haag. Zij is toen uitgekozen om dit seizoen mee te doen met de ADO Futures. En vanuit daar is ze gevraagd om mee te gaan doen aan de selectietrainingen voor ADO Den Haag MO16. Dat wordt het team waarin ze volgend seizoen zal spelen. Het lijkt Sanne erg leuk om in een team te gaan spelen met allemaal meiden die gemotiveerd zijn om elke training beter te worden. Bij ADO trainen ze drie keer per week en het meidenteam gaat bij de jongens in de hoofdklasse spelen. Zo wil Sanne een zo goed mogelijke voetballer worden, maar ze hoopt voornamelijk veel plezier te hebben met alle meiden in het team. Ze heeft er in ieder geval veel zin in en zal met trots de kleuren van ADO Den Haag verdedigen.

Naar ADO Den Haag is een hele mooie stap, maar Sanne heeft het altijd naar haar zin gehad bij Meerburg. Ze vindt het een gezellige vereniging en ze heeft altijd genoten van de trainingen en wedstrijden. Namens Meerburg wensen wij Sanne natuurlijk veel succes. Wij hopen dat ze een mooie periode bij ADO Den Haag zal hebben en dat we haar nog af en toe bij Meerburg zullen zien.

Wie

Kinderen

Waar

Hans Ecklplein
Zoeterwoude

Contact

Marcel van Dalen
Contactpersoon

Neem contact op met Marcel:

-13