Kunst-installatie achter de Sterrentuin

17-12-2021

Cultuur

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Kick-Off ‘Leiderdorp, laat je zien! Leiderdorp, laat je horen!’

Van 13 december 2021 tot en met 2 januari 2022 organiseren de Cultuurcoach Leiderdorp en het Van RIJN Festival een gezamenlijke meerdaagse kunst-installatie: aangelichte, kleurrijke kussens drijven in het water achter de Sterrentuin, aan de Laan van Berendrecht. Met deze installatie bekennen zij op symbolische wijze kleur aan kunst en cultuur in Leiderdorp.

De installatie brengt licht in deze donkere dagen, waarin afstand houden botst met onze wens om elkaar in de armen te sluiten. De gekleurde, drijvende kussens maken de barrière tussen mensen zo zacht en zo vrolijk mogelijk. De kussens zullen worden aangelicht van 16:00 uur tot 23:00 uur. Het evenement geldt als startsein van het festival ‘Leiderdorp, laat je zien! Leiderdorp, laat je horen!’ wat naar verwachting in het voorjaar van 2022 zal worden georganiseerd. Met dit festival gaat de Cultuurcoach in Leiderdorp op zoek naar nieuw talent en nog onbekende makers en creatieven. Zij zullen dan de kans krijgen hun artistieke talenten te laten zien en te laten horen.

De Cultuurcoach Leiderdorp en het Van RIJN Festival dragen er zorg voor dat de installatie geen schadelijke gevolgen voor dier en natuur heeft. Vragen of opmerkingen over de installatie of over de rest van het project kunnen worden gestuurd naar cultuurcoachleiderdorp@gmail.com.

Waar

Van Diepeningenlaan 110 Leiderdorp

Contact

Anne-Pauline van der A
Contactpersoon

Neem contact op met Anne-Pauline:

-16