Sport kennismaking van Mijn Leiderdorp - Volwassenen

Ontdek welke sport bij jou past

Trap af met Walking Voetbal bij RCL
Altijd al willen voetballen zoals onze Oranje-helden, maar dan op een iets rustiger tempo? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! RCL & Clubhuis de Derde Helft nodigen je uit om mee te doen met Walking Voetbal - de ideale manier om actief te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en vooral heel veel plezier te hebben.Wat is Walking Voetbal?Walking Voetbal is een
Start to Easy Power Walking
Wil jij weten wat Powerwalking precies is? Dan is dit het juiste moment! Een 6 weekse cursus Easy PowerwalkingZaterdag ochtend van 9:00 tot 10:00 uur, vertrek Hoofdstraat 73 Leiderdorp
Powerwalking Leiderdorp
Wat is Powerwalking? Uptempo wandelen, Conditie verbeteren, Afvallen & Beter in Balans, Spierversterkende oefeningen, Gezelligheid✅ Wil jij op een leuke en effectieve manier aan je conditie werken?✅ Spreekt het je aan om heerlijk bezig te zijn in de buitenlucht?✅ Wil jij ook die wekelijkse stok achter de deur?TREK DIE SPORTSCHOENEN AAN EN GA MEE?
Fietsclub 55+
Bij de fietsclub 55+ kunt u in groepsverband fietstochten maken rond Leiderdorp in de afstanden van 20km tot 50km.Geprinte info over het fietsen ligt bij Incluzio in de Sterrentuin voor u gereed of stuur een bericht naar hans@meeboer.nl dan ontvangt u de info per mail.
Starten met Yoga
Kom ervaren wat Yoga voor jou kan doen in de Hatha Basics les. Kennismakingsaanbod 5x voor € 55,-
Fit circuit
Een les op fitness toestellen waarbij u het hele lichaam traint. Zeer geschikt voor ouderen (mannen en vrouwen) en alle fitheids niveaus. Het is zeer divers. Alle spieren komen aan bod. Na afloop is er altijd tijd voor een gezamenlijk kopje koffie. Elke maandag, woensdag en vrijdagochtend.
Gratis sporten in de maand September!
We geven de volgende lessen: Nijntje gym, jazz voor meisjes, turnlessen en lessen freerunVoor volwassenen geven we lessen conditietraining en starten we met een pilot Jazzdance voor 18+Op onze website www.meerburgzoeterwoude.nl kan je ons rooster vinden.
Al 8 jaar sportief actief in leiderdorp
Bodytec is EMS training waarbij u traint met behulp van impulsen op de spieren. Hierdoor worden uw spieren optimaal getraind zonder dat de gewrichten zwaar belast worden door het verplaatsen van gewichten. Dus zeer veilig sporten, ook voor mensen met een lichamelijke beperking aangezien deze techniek ontwikkeld is uit de revalidatie. Kijk op onze wesbiste www.bodytecleiderdorp.nl voor meer informatie.
Kom een keer gratis korfballen bij Velo!
Wil je gaan sporten en wil jij lid worden van de leukste korfbalvereniging van Nederland, waar je naast korfballen ook leuke mensen ontmoet en mee kunt doen aan een heleboel activiteiten? Word dan lid van SV-Velocitas.Velocitas organiseert naast het korfbal uiteenlopende evenementen en activiteiten. Een vereniging waar je vanaf 3 jaar van harte welkom bent, en waar je je snel thuis zal voelen.Kom gewoon eens kennismaken met de sport en onze vereniging. Je kan een keer komen
Yoga Beginners Workshop
Data: zaterdag 16 sept 10:00-12:00 zaterdag 13 jan 10:00-12:00
Pilot Jazz dance vanaf 18+
Van 28 augustus t/m 9 oktober is er op maandag van 20.30-21.30 een pilot Jazz dance.Voor vrouwen van 18+ in de Eendenkooi in Zoeterwoude Rijndijk.Jij komt toch ook?
Skeeleren in Weteringpark
Voor zowel de jeugd als recreatieve volwassenen verzorgt de Vereniging IJssport Leiderdorp (VIJL) skeelertrainingen op de mooie skeelerbaan in het Weteringpark te Leiderdorp. Kijk voor mogelijkheden op www.ijssportleiderdorp.nl of stuur een mail naar techcom@ijssportleiderdorp.nl voor vragen.