Sport kennismaking van Mijn Leiderdorp

Ontdek welke sport bij jou past

Fitness

Buiten sporten met LA Training

www.latraining.nl voor groepslessen buiten, (medische) personal en small group training, maar ook voor (therapeutische) massages, voedingsadvies, begeleiding bij afvallen, orthomoleculaire therapie darm- en andere klachten.

Fit worden en blijven? Meld je aan voor een training bij LA Training. De trainingen zijn geschikt voor verschillende leeftijden en niveaus!

De trainingen zijn niet ingewikkeld, er zit altijd variatie in. Je kunt het vergelijken met een bootcamp, maar het is net even anders. Elke keer kan de groep weer iets anders verwachten. En vind je een oefening te ingewikkeld of kun je deze niet uitvoeren in verband met een blessure? Dan krijg je een andere oefening. Je hoeft niet stil te staan of te wachten.

De trainingen (een soort bootcamp) vinden buiten plaats, bij echt harde regen op een overdekt plekje. Er wordt gebruik gemaakt van materialen (elastieken, kettlebells, dumbbells, etc.), maar er zijn ook oefeningen met het eigen gewicht als weerstand (push-ups, dips, etc) en met de dingen in de openbare ruimte (fietsnietjes, randen van bloemenbakken, etc). Er wordt gewerkt aan de verbetering of het op peil houden van de conditie (kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie van de spieren) van het lichaam. En er staat altijd een muziekje aan op de achtergrond. Dat sport toch veel lekkerder!

Tijden groepstrainingen

  • Maandag: 19.00 – 20.00 uur
  • Maandag: 20.00 – 21.00 uur
  • Woensdag: 9.00 – 10.00 uur
  • Woensdag: 20.00 – 21.00 uur (let op: alleen in de even weken)
  • Vrijdag: 10.00 – 11.00 uur
  • Vrijdag: 19.30 – 20.30 uur (een small group waar in principe iedereen bij mag aanhaken, bij minder dan 5 personen geldt het small group tarief, vanaf 5 personen geldt de strippenkaart)
Fitness

Fit circuit

Een les op fitness toestellen waarbij u het hele lichaam traint. Zeer geschikt voor ouderen (mannen en vrouwen) en alle fitheids niveaus. Het is zeer divers. Alle spieren komen aan bod. Na afloop is er altijd tijd voor een gezamenlijk kopje koffie.

Zoom