Trap af met Walking Voetbal bij RCL

Balsport

Altijd al willen voetballen zoals onze Oranje-helden, maar dan op een iets rustiger tempo? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! RCL & Clubhuis de Derde Helft nodigen je uit om mee te doen met Walking Voetbal - de ideale manier om actief te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en vooral heel veel plezier te hebben.

Wat is Walking Voetbal?

Walking Voetbal is een aangepaste vorm van het spel dat we allemaal zo goed kennen en waar we van houden. Geen rennen, geen zware tackles, maar wel dezelfde passie, tactiek en teamspirit. Of je nu droomt van de schaarbewegingen van Robben, de passes van Sneijder of de kopballen van Van Persie, bij Walking Voetbal kan het allemaal... maar dan wandelend!

Waarom meedoen?

  • Beweging: Blijf fit en gezond met een sport die speciaal is afgestemd op een rustiger tempo.
  • Gezelligheid: Speel in teamverband en geniet van de derde helft met koffie en een goed gesprek.
  • Oranje-geest: Voel je onderdeel van de grote Oranje-familie, en wie weet, misschien heb je wel een talent voor de “walk like Van Dijk” verdediging!

Trainingen

  • Wanneer: Elke woensdag van 09:30 tot 10:30 uur
  • Waar: Sportpark De Bloemerd, thuisbasis van RCL & Clubhuis de Derde Helft
  • Voor wie: Iedereen van 55 jaar en ouder is welkom, ongeacht je voetbalervaring.

Kom een keer vrijblijvend meedoen en ervaar zelf hoe leuk en ontspannend Walking Voetbal kan zijn. Neem je voetbalschoenen (of wandelschoenen!) mee en ervaar de gezelligheid en sportiviteit bij RCL en Clubhuis de Derde Helft.

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op met Saskia Zandvliet: 071-5896551 of mail naar clubhuisdederdehelft@gmail.com

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Bestuur Rcl
-13