Badmintonclub de Spotvogels

Sportverenigingen

Kom kijken, doe mee en proef de sfeer!

Badmintonclub de Spotvogels is een vereniging waar ontspannen sporten in plezierige sfeer voorop staat. We spelen vooral recreatief maar ook de competitiespeler kan bij ons terecht.

Wil je graag kijken of badminton iets voor jou is, of bij De Spotvogels komen sfeerproeven?

Je bent van harte welkom!

Je kunt 2 keer gratis en vrijblijvend meespelen, zodat je een goed beeld krijgt van de club en de mogelijkheden, waarna je kunt beslissen of je lid wilt worden. Hiernaast is het is ook mogelijk om een proeflidmaatschap van 6 weken af te sluiten. Kijk voor meer informatie op onze website. Vragen kan je mailen naar info@spotvogels.nl

Proef met strippenkaart

Dit seizoen zijn we van start gegaan met een proef met een strippenkaart voor senioren. Ken je iemand of ben je iemand die geen lid wilt worden, omdat elke week badmintonnen niet lukt of omdat je naast je huidige sport óók wil badmintonnen of omdat een lidmaatschap van twee verenigingen te duur is of om een hele andere reden, maak dan vanaf nu gebruik van de strippenkaart van BC de Spotvogels. De digitale kaart heeft 10 strippen en kost 55 euro. Je mag maximaal twee strippenkaarten per seizoen kopen. Lees hier alle voorwaarden en vraag de strippenkaart aan.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Meer informatie