Sempre Avanti muziekgezelschap

non-profit organisatie
Musiceren
Zingen
Entertainment

Sempre Avanti is een muziekgezelschap bestaande uit een koor en een orkest. Officieel zijn wij gevestigd in Leiden, maar sinds 2019 is Leiderdorp onze thuisbasis.

In het koor hebben wij sopranen en alten, alleen damesstemmen dus. Het orkest dat het koor ondersteunt bestaat uit een ritmesectie (drums, akoestische/elektrische gitaar, basgitaar en keyboard) aangevuld met blazers (saxofoon en fluit). Vier swingende mandolines zorgen voor de zeer eigen, specifieke Sempre Avanti-sound.

Op dit moment heeft Sempre Avanti plaats voor een toetsenist(e).

Het repertoire bestaat uit songs van de jaren '50 tot heden, van Elvis Presley tot Caro Emerald.

Het geheel staat onder leiding van onze enthousiaste muzikaal leider. Naast het dirigeren is hij ook verantwoordelijk voor onze arrangementen.

Jaarlijks verzorgen wij zo’n acht optredens in voornamelijk (woon)zorgcentra in de Leidse regio. Vanwege de corona maatregelen staat dat nu helemaal stil, maar zodra het weer mogelijk en verantwoord is willen wij dat allemaal inhalen.

Om dan goed voor de dag te komen beginnen wij in september weer met onze repetities. Die zijn iedere donderdagavond van 20.00 - 22.15 uur in het clubgebouw van Marching Band Tamarco. Kom daar rustig eens vrijblijvend kijken, want nieuwe leden zijn altijd van harte welkom, zowel voor het koor als voor het orkest. Vooral de vacature voor een toetsenist(e) willen wij graag zo snel mogelijk invullen.

Waar

Van der Marckstraat 19 Leiderdorp

Contact

Jan Pison
Contactpersoon

Neem contact op met Jan: