cursus Yoga voor mannen

Al ruim 2000 jaar wordt yoga door mannen beoefend. Hier in het westen is yoga vooral door vrouwen opgepikt, maar dat betekent niet dat yoga alleen voor vrouwen geschikt is. Misschien heb je de zonnegroeten al gezien op het voetbalveld? Hier in het westen weten steeds meer mannen de weg naar yoga te vinden: advocaten, surfers, studenten, militairen en zorgverleners. Desondanks is de drempel om naar een yogales te gaan soms nog wat hoog. Om de drempel te verlagen, biedt Studio Results! een 4-weekse cursus yoga voor mannen aan.

Data: vrijdagavond 9, 16, 23 en 30 okt 19:30-20:45

Prijs

€60

Aanmelden

Lieke Bodde - lieke@resultspersonaltraining.nl - 06-25575870

Cursus Mindfulness

Leef je op de automatische piloot? Heb je last van spanning, stress, burn-out, slecht slapen of pijnklachten? Of wil je graag meer genieten van de alledaagse dingen? Dan is onze vierweekse beginnerscursus mindfulness iets voor jou!

Vrijdagavond 19:30-20:45 op 6, 13, 20 en 27 nov 2020.

Prijs

€120

Aanmelden

Lieke Bodde - lieke@resultspersonaltraining.nl - 06-25575870

'Vrije recreanten' volleybal

De vrije recreanten van Leython DC spelen geen wedstrijden, maar trainen alleen. Een training duurt 1½ uur, waarbinnen er tijd aan techniek besteed wordt maar ook veel onderlinge partijtjes gespeeld wordt. Bij de vrije recreanten zijn er minder en meer geoefende spelers, van alle leeftijden, en zowel dames als heren. Het filmpje hieronder geeft een (beperkt) beeld van een partijtje op de training van de vrije recreanten.

 

Lijkt het je leuk om te beginnen met volleyballen, dan ben je van harte welkom om langs te komen!

Aanmelden

Secretaris Leython Dc - secretaris@leythondc.nl

Volleybalcompetitie 18+

De dames- heren- en mixteams van Leython DC trainen 1 of 2 keer in de week, in de Bloemerd of in de Does. Thuiswedstrijden spelen we op vrijdagavond en zaterdag gespeeld in De Bloemerd. In een seizoen (oktober t/m april) spelen de dames- en herenteams ongeveer 22 en de mixteams ongeveer 14 wedstrijden.

Aanmelden

Tc Leython Dc - tc@leythondc.nl

Beachvolleybal

Van begin april tot en met de laatste zomerse dagen in september kun je bij Leython Beach (De Bloemerd 5) in het zand volleyballen. Wil je het leren? Meestal hebben we vanaf begin mei een beginnerscursus voor volwassenen en starten in juni cursussen voor mini's (7 t/m 11 jaar ) en jeugd (12+).

Aanmelden

Beach Leython Dc - beach@leythondc.nl

Volleybal 6 t/m 11 jaar

Leython DC organiseert in het najaar en in het voorjaar altijd de Spike-cursus. De eerstvolgende edities zijn die van 16 september 2020 en 13 januari. Tijdens de Spike-cursus leren de kinderen in 10 lessen de eerste beginselen van het volleybal: het bovenhands spelen, de onderarmtechniek (pass), het serveren en natuurlijk de spelregels. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan balvaardigheid in het algemeen en behendigheid; dit alles op een speelse manier, want plezier in het spel staat voorop.

De cursus staat onder deskundige leiding van trainers van Leython DC en wordt afgerond met een vaardigheidstest en een volleybaldiploma. Bij deze feestelijk afsluiting zijn broers, zussen, ouders, opa's en oma's van harte welkom. Na de cursus kunnen de kinderen lid worden en instromen bij de mini's.

Prijs

€45

Aanmelden

Jeugdcoordinator Leython Dc - jeugd@leythondc.nl

Volleybal 12 tot 18 jaar

Wil je leren volleyballen? Leython organiseert 2 keer per jaar een kennismakingscursus van 6 lessen voor kids van 12 jaar en ouder. De eerstvolgende starten 10 oktober 2020 en 16 januari 2021.

Het jeugdvolleybal voor 12-18 jarigen bestaat uit drie verschillende leeftijdsgroepen: A, B en C-jeugd. C-volleybal is het vervolg van de mini's . Er wordt zes tegen zes gespeeld op een iets korter veld. Ben je nog 13 jaar voor 1 oktober, dan speel je bij de C-jeugd. Na het C-volleybal volgt de B- en de A-jeugd. Zij spelen volleybal op een normaal veld. Ben je nog 15 of 17 jaar voor 1 oktober, dan speel je bij de B-jeugd, respectivelijk A-jeugd.  Je traint op beginnersnivo mee met leeftijdsgenoten. Alle basistechnieken worden aangeleerd.

Prijs

€25

Aanmelden

Jeugdcoordinator Leython Dc - secretaris@leythondc.nl
Zoom